الکتروپمپ کف کش
امروزه استفاده از انواع پمپ کف کش و لجن کش در مصارف خانگی ، صنعتیریا، کارخانجات و … گسترش یافته است.
الکتروپمپ کف کش خانگی و نکات مهم درباره آن
پمپ کف کش در دسته الکترو پمپ قرار دارد. الکتروپمپ کفکش به صورت پمپ کفکش سه فاز و پمپ کفکش تک فاز در جنسهای گوناگون از جمله چدن و استیل و آلومینیوم موجود است.
وظیفه پمپ کف کش پمپاژ آب های تمیز یا تخلیه آبهای آلوده که املاحی مثل گل و لای، لجن های ته نشین شده، دارای شن های ریز و پسمانده های کوچک هستندف میباشد. در ادامه به نکات ضروری در باره پمپ کفکش میپردازیم.
نکات ضروری در مورد پمپ کفکش
در زمینه راه اندازی پمپ کف کش و لجن کش خانگی ، اطمینان از میزان ولتاژ برق بسیار نکته ضروری خواهد بود. ناگفته نماند که از نوع تک مرحله ای آن در چاه هایی که دارای قطر ۱۲ اینچ هستند استفاده خواهد شد.
بررسی با دقت نمودار هد و دبی، در انتخاب صحیح پمپ کف کش به شما کمک خواهد کرد. قبل از اجرای پمپ کف کش نیاز است که محل تعیین شده بر روی پمپ از آب پر شود. در این پمپ ها جهت خنک کردن دینام موتور از یک نوع سیال استفاده شده که این سیال بسیار معتبر میباشد.
اساس کار پمپ کفکش
انواع پمپ کف کش بر طبق اصولی معین کار خواهند کرد. درادامه به معرفی اساس کار پمپ کفکش میپردازیم. اساس کار پمپ کف کش به صورت زیر میباشد:
این پمپها از نظر ظاهری نیز به دو شکل پروانه نیمه باز و یا پروانه بسته هستند. از نظر کارکرد دارای دو سبک آب از رو و آب از بغل میباشند.
پمپهای کف کش با خارج کردن آب آلوده و دارای گل و لای،لجن و همینطور شن های ریز، کار کف کشی را انجام میدهد.
خرید پمپ کف کش
برای خرید پمپ کف کش خانگی باید به مواردی توجه کرد تا بتوان خریدی مطمئن داشت. در ادامه به نکاتی میپردازیم که رعایت این نکات موجب خرید پمپ مناسب خواهد شد. نکات مهم هنگام خرید پمپ کف کش عبارتند از موارد زیر:
- توجه به جنس پمپ
- قدرت موتور و میزان آبدهی
- قطر دهانه ورودی و خروجی پمپ
- قدرت موتور و میزان آبدهی از دسته نکاتی است که در انتخاب پمپ کف کش باید رعایت شود
- پمپ کف کش در چند نوع استیلو چدنی و برنزی طراحی شده اند، که نوع استیل آن پر کاربردتر است
- در صورتی که نیاز باشد که در فضای عمیق تر با پمپاژ بالاتر از پمپ استفاده شود استفاده از پمپ کف کش چند مرحله ای می تواند گزینه خوبی باشد این محصول در چاه های عمیق نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
- مناسب برای مصارف کشاورزی
- مناسب برای آبیاری با فشار بالا
- همچنین مناسب برای آبیاری بارانی
- قابل استفاده در پرورش ماهی و آبزیان دریایی
- تامین آب از چاه های عمیق و نیمه عمیق
در ادامه به تحلیل و بررسی این مدل پمپ خواهیم پرداخت.
نحوه نامگذاری الکتروپمپ کف کش
در تصویر زیر میتوانید نحوه نامگذاری این مدل پمپ را مشاهده نمایید. نحوه نامگذاری پمپ های آب آبارا فرمت مخصوصی دارد که در ادامه میتوانید دلیل و نحوه نامگذاری این مدل پمپ را مشاهده نمایید.
اطلاعات کلی پمپ و اطلاعات مربوط به موتور پمپ
پمپ های آب اطلاعات کلی و جزئیاتی دارند که بسیار مهم می باشد. اطلاعاتی در خصوص خود پمپ های آب و همچنین اطلاعاتی در مورد موتور پمپ های آب که در تصویر زیر میتوانید اطلاعات کلی و اطلاعات مربوط به موتور این مدل پمپ را مشاهده نمایید.
اطلاعات کلی پمپ مانند : مشخصات سیال، حداکثر غوطه وری، ساختار، اتصالات لوله، جنس، متعلقات و گواهی نامه
اطلاعات موتور پمپ مانند : نوع پمپ، تعداد قطب ها، دور موتور، کلاس عایقبندی، درجه محافظت، محافظ اضافه بار، فرکانس، ولتاژ، نحوه راه انداز، محافظ حرارتی اتوماتیک اضافه بار، کابل برق و بلبرینگ
شماتیک و اجزای پمپ SMDA
در تصویر زیر میتوانید شماتیک و اجزای پمپ آب مدل SMDA را مشاهده نمایید. تصویر کلی از این مدل پمپ به همراه نام قطعات و اجزای تشکیل دهنده آن بصورت کامل توضیح داده شده است.
ابعاد و وزن پمپ SMDA
در تصویر زیر میتوانید اطلاعات مربوط به ابعاد و وزن پمپ SMDA را مشاهده نمایید. اطلاعاتی مانند طول و عرض پمپ و همچنین قطر دهانه ورودی پمپ آب به همراه وزن پمپ آب در مدل های مختلف بصورت کامل توضیح داده شده است.
جزئیات و سایر اطلاعات الکتروپمپ کف کش
در ادامه سعی شده تا جزئیات بیشتری از مدل های مختلف پمپ آب SMDA را قرار دهیم. اطلاعاتی مانند طول کابل و قدرت و ابعاد بسته بندی و همچنین وزن بسته بندی هر مدل را بصورت جداگانه قرار داده ایم. در تصاویر زیر میتوانید جزئیات و سایر اطلاعات مربوط به این مدل پمپ را مشاهده نمایید.
پمپ، پمپ کف کش، الکتروپمپ کفکش
پمپ کف کش از خانواده پمپ های سانتریفیوژ غوطه ور در سیال می باشد.الکتروپمپ های کف کش به صورت تکفاز و سه فاز، ساده یا فلوتردار تولید و در بازار عرضه می گردند.
: پمپ های کف کش از نظر نوع جنس به پنج دسته
پمپ کف کش چدن
پمپ کف کش استیل
پمپ کف کش آلومینیوم
پمپ کفکش اسکوبایی
پمپ کف کش تکنوپلیمر تقسیم میشوند.
پمپ های کف کش از نظر توان نیز به صورت پمپ کف کش 1 اسب تا 15 اسب و از نظر اندازه در سایز های 1 اینچ، 2 اینچ، 3 اینچ، 4 اینچ، 5 اینچ و 6 اینچ موجود می باشند.
الکتروپمپ های کف کش از نظر خنک کاری از دو روش آب خنک یا روغن خنک کاری می شوند.جنس پروانه الکتروپمپ های کف کش از جنس نوریل یا همان پلاستیک فشرده، تکنوپلیمر، استیل، برنج و چدن می باشد که با توجه به نیاز و نوع کاربری در مدل های مختلف تولید می شوند. به طور مثال برای جابجایی آب شور از پمپ کف کش با بدنه و پروانه برنجی استفاده می شود.
در پمپ های کفکش قرارگیری پروانه در پوسته یا هوزینگ پمپ به دو نوع پروانه نیمه باز و پروانه بسته تقسیم می شوند که برای پمپاژ و جابجایی آب های حاوی املاح یا آلوده و آب صاف مورد استفاده قرار می گیرند.
پمپ های کف کش به دو دسته کف کش آب از بغل و کف کش آب از رو تقسیم می شوند.
در سبد محصولات پمپ کف کش های پنوماتیک (کف کش بادی) و کف کش برقی ضد انفجار جهت پمپاژ سیال شیمیایی و قابل انفجار و اشتعال (مشتقات نفتی) موجود و قابل ارائه می باشد.
الکتروپمپ کف کش الکتروپمپ کف کش الکتروپمپ کف کش الکتروپمپ کف کش الکتروپمپ کف کش الکتروپمپ کف کش الکتروپمپ کف کش