فرم درخواست مشخصات بوستر پمپ

شما در این قسمت میتوانید مشخصات کلی بوستر پمپ خود را ثبت و انتخاب کرده تا کارشناسان ما با بررسی درخواست شما بهترین مشاوره و خدمات را به شما ارائه دهند.

مشخصات شما

این اطلاعات مسیر ارتباطی ما با شماست ، لطفا بصورت کامل و صحیح ثبت بفرمائید .
ادرس محل اجرای پروژه
حداقل یک شماره تماس مستقیم با مسئول پروژه
انواع فایل های مجاز : doc, docx, jpeg, pdf, jpg, , حداکثر اندازه فایل: 1 MB.
این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

بوسترپمپ و دیزل ژنراتور ها

 بهترین راهنمای انتخاب بوستر پمپ (خانگی، آبرسانی و آتش نشانی)

بوستر پمپ چیست؟در یک تعریف کلی باید یگوییم که بوستر پمپ دستگاه یکپارچه ای متشکل از یک یا چند الکتروپمپ است که به طور موازی یه یکدیگر ملحق شده اند.کار این دستگاه این است تا از کاهش فشار سیستم یک یا چند الکتروپمپ به صورت نوبتی عمل کرده و با افزایش فشار یک یا چند الکتروپمپ به همان ترتیب که روشن شده اند خاموش می شوند.

بوستر پمپ از نظر تثبیت فشار به دو نوع ثابت و متغییر طبقه بندی شده است.در ادامه بیشتر درباره نحوه انتخاب اصولی بوستر پمپ های آتش نشانی برایتان خواهیم گفت.کاربرد بوستر پمپدرباره کاربرد بوستر پمپ باید بگوییم که جهت تامین و تنظیم فشار آب در بوسترهای آبرسان، بوستر پمپ آتش نشانی و برای آبیاری فضای سبز در شهرها، شهرک ها، مجتمع های مسکونی، بیمارستان ها و… استفاده می شود.

در یک تعریف کلی باید یگوییم که بوستر پمپ دستگاه یکپارچه ای متشکل از یک یا چند الکتروپمپ است که به طور موازی یه یکدیگر ملحق شده اند.

کار این دستگاه این است تا از کاهش فشار سیستم یک یا چند الکتروپمپ به صورت نوبتی عمل کرده و با افزایش فشار یک یا چند الکتروپمپ به همان ترتیب که روشن شده اند خاموش می شوند.

بوستر پمپ از نظر تثبیت فشار به دو نوع ثابت و متغییر طبقه بندی شده است.

در ساختمان‌هایی که دارای واحدهای زیادی است استفاده از یک پمپ آبرسان کافی نبوده و باید پمپ مورد نیاز از دبی و هد بیشتری برخوردار باشد. برای کاهش‌ استهلاک و مدیریت هزینه‌های انرژی به جای خرید یک پمپ بزرگ، انتخاب بوستر پمپ توصیه می‌شود. استفاده از این نوع پمپ که به‌صورت چندین پمپ کوچک در حالت موازی قرار گرفته‌اند بسیار اثربخش‌تر از پمپ معمولی خواهد بود.بوستر پمپ آبرسانی، جهت افزایش فشار آب کاربردی عمل می‌کند.

بوستر پمپ‌ها، ابزارهای مهمی در راستای افزایش فشار و حجم آب در سیستم‌های مختلف مانند دستگاه‌های گرمایشی و سرمایشی، تجهیزات صنعتی و غیره هستند. در این مقاله، به بررسی نکات مهم در انتخاب بوستر پمپ آبرسانی می‌پردازیم. از نحوه محاسبه هد و دبی پمپ تا کاربردها و نکات مهم در انتخاب بوستر را به طور جامع توضیح خواهیم داد.

پارامترهای مهم در انتخاب بوستر پمپ آبرسانی

برای انتخاب بوستر پمپ آبرسانی نیاز به 2 مولفه حداکثر آب مصرفی (مجموع دبی مورد نیاز پمپ‌ها) و حداقل فشار مورد نیاز سیستم (هد پمپ‌های مورد نیاز) است. در ادامه، به توضیح این پارامترها می‌پردازیم:

  • تعیین کاربرد بوستر پمپ: مشخص‌کردن کاربری بوستر و هدفی که از آن انتظار دارید یکی از پارامترهای مهم انتخاب بوستر پمپ است. برای مثال بوستر برای افزایش فشار آب در مصارف خانگی، آتش‌نشانی، سیستم‌های آبیاری هوشمند، مصارف صنعتی و… کاربرد دارد که قبل از انتخاب بوستر پمپ آبرسانی باید نوع استفاده از آب و حجم مورد نیاز در هر نقطه مصرفی مشخص شود.
  • تعیین هد و دبی مورد نیاز: تعیین مقدار فشار و آبدهی مورد نیاز برای تأمین آب در نقاط مختلف ساختمان یا مناطق کم آب، حیاتی است. برای انجام این کار با استفاده از ابزاری مانند فشارسنج، فشار آب را در نقاط مختلف سیستم آب اندازه‌گیری کنید.
  • توجه به جسم و کیفیت بوستر: در آخر برای خرید بوستر، باید محصولی را خریداری کنید که از دوام و عمر بالایی برخوردار باشد؛ از این‌ رو جهت اطمینان از عملکرد و عمر مفید بوستر، توجه به جنس و برند پمپ اهمیت بسیار زیادی دارد.
  • در دسترس بودن فضا برای نصب: فضا مورد نیاز برای نصب این دستگاه باید به‌ گونه‌ای باشد که علاوه بر اتصال کلکتور مکش بوستر پمپ به مخزن ذخیره، فضای لازم برای نگهداری و تعمیرات بوستر پمپ نیز وجود داشته باشد.

فرمول محاسبه هد بوستر پمپ

برای انتخاب بهترین پمپ مناسب آگاهی از فرمول محاسبه هد بوستر پمپ اهمیت بالایی دارد. هد پمپ نشان‌دهنده ارتفاعی است که پمپ می‌تواند مایع را به آن ارتفاع بالا ببرد. به‌عبارت‌دیگر، هد پمپ نشان‌دهنده توانایی پمپ در سرعت حرکت‌دادن مایع به سمت بالا است. هد پمپ به واحد طول اندازه‌گیری می‌شود. برای محاسبه هد پمپ، از فرمول زیر استفاده می‌کنیم:

  • [هد پمپ = ارتفاع مورد نظر + افت فشار در خطوط + افت فشار ناشی از گرانش]

معانی پارامترهای این فرمول به شرح زیر است:

  • ارتفاع مورد نظر: در این مرحله باید میزان ارتفاعی که قصد داریم مایع را به آن نقطه جابه‌جا کنیم به دست آوریم.
  • افت فشار ناشی از گرانش: برای محاسبه افت فشار ناشی از گرانش، می‌توان از فرمول‌ «افت فشار ناشی از گرانش = ارتفاع × وزن مخصوص مایع × گرانش» استفاده کرد.

فرمول محاسبه ظرفیت منبع دیافراگمی بوستر پمپ

اکثر بوستر پمپ‌های دبی متغیر موجود در بازار، تک خط اینورتر هستند. روند راه‌اندازی آنها به این صورت است که یک منبع دیافراگمی به آنها کمک می‌کند تا شروع به کار کنند. این منبع در بوستر پمپ، به‌عنوان یک تثبیت‌کننده فشار و آکومولاتور استفاده می‌شود. ظرفیت منبع دیافراگمی ارتباط مستقیمی با هد و قدرت پمپ‌های استفاده شده دارد. فرمول محاسبه ظرفیت منبع دیافراگمی بوستر پمپ به شرح زیر است:

  • در حالت پر شدن مخزن: Vn = (Qp – Qm) × t1
  • در زمان خالی‌شدن مخزن: Vn = Qm × t2
  • دوره تناوب: T = t1 + t2

فرمول محاسبه دبی پمپ بوستر پمپ آبرسانی

یکی دیگر از پارامترهای مهم در انتخاب بوستر پمپ توجه به دبی پمپ است. دبی پمپ به میزان حجم مایعی گفته می‌شود که پمپ در واحد زمان می‌تواند جابه‌جا کند. با سرعت دهی به مایع، پمپ حجم زیادی از مایع را در یک بازه زمانی مشخص جابه‌جا خواهد کرد. فرمول دبی پمپ به‌صورت واحد حجم بر واحد زمان نمایش داده می‌شود. برای محاسبه دبی پمپ، می‌توانید از فرمول زیر استفاده کنید:

  • [دبی پمپ = حجم آب / زمان]
فهرست